Uvdal vintercamping

Etter et tips har vi sjekket ut Uvdal vintercamping og fant ut at der skal vi prøve vogna nå i vinter. Det som tiltalte oss med plassen er at vi ikke trenger å kjøre når vi er der. Rett borte i veien ligger Uvdal alpinsenter, og det er løyper for langrenn her også. Servicebygget er også nytt og tiltalende. Plassen er ikke så stor og det passer oss i den fasen vi er i nå.

Skal bli spennende å bruke vogna gjennom vinteren. Heldigvis er det litt tid igjen til planlegging og tenke igjennom dette. Regner vel med at det skal gå greit dette også.

På kartet ser du hvor plassen ligger, men Google Maps kan ikke fartsgrensene på rv 40 så om du beregner kjørerute så legger den på en del tid.

Oj, litt sent framme…

Helsingborg er valgt og vi vil bo på Råå vallar. Vi kommer litt sent fram og de som jobber i resepsjonen vil hjem, vi får en liste over ledige plasser som vi kan velge mellom og beskjed om å komme for reigistrering i morgen. Veldig behagelig for oss, og vi rusler en tur for å befare. Vi finner oss en plass like ved det ene service huset og det er veldig greit å få parkert. Plassen ligger nydelig til like ved vannet, beskyttet av den gamle vollen som ble bygd som beskyttelse mot danskene.

Her kan du lese om campingplassen. Her kan du lese om den lille forstaden Råå.