Stille før stormen

En par fine dager er brukt på Go-kart, bading og annet.

Jeg tok en svipptur til Husvagn-Svensson og handlet inn en AL-KO reservehjulsholder. Du kan lese om monteringen her. Resultatet ble ganske greit også synes jeg, mindre vekt framme og mer plass i gasskassa.

Skara sommarland

Nå skal det bli litt leketid 🙂 Campingplassen som hører til Skara sommarland får nok ikke en helt strålende karakter, men det er jo for sommarland vi er her og ikke campingfasilitetene. Det er jo ikke så farlig heller, vi har vogna og bading blir det vel en del av inne i parken.

På vei inn til Skara ser vi et fantastisk tordenvær henge over målet vårt. Lynene er voldsomme og fascinerende å se på der vi stadig nærmer oss. Mens vi står å venter på å komme videre ved noe veiarbeid kommer regnet, og det er helt utrolig. Så trafikken går ganske rolig. Heldigvis havner ikke vi ute i noen problemer, slik som en del andre denne dagen.

Når vi kommer fram har regnet gått over og vi rigger oss til på plassen vi har fått. Jeg anbefaler at man tar en befaringsrunde før man bestemmer hvor man vi ligge. Det er ganske stor forskjell på plassene der og det kan være greit plukke ut den plassen man vil ha.

Rett ved der hvor vi lå er det en dam, og der var det et yrende liv. En masse små krabater kravlet rundt av en eller annen grunn. Fine er de i alle fall.

Når vi tok en rusletur rundt på plassen kom vi over denne krabaten som ikke hadde tid til å vente til neste dag med badingen. Og det er jo en fin sølepytt som regnet har laget!