Uvdal vintercamping

Etter et tips har vi sjekket ut Uvdal vintercamping og fant ut at der skal vi prøve vogna nå i vinter. Det som tiltalte oss med plassen er at vi ikke trenger å kjøre når vi er der. Rett borte i veien ligger Uvdal alpinsenter, og det er løyper for langrenn her også. Servicebygget er også nytt og tiltalende. Plassen er ikke så stor og det passer oss i den fasen vi er i nå.

Skal bli spennende å bruke vogna gjennom vinteren. Heldigvis er det litt tid igjen til planlegging og tenke igjennom dette. Regner vel med at det skal gå greit dette også.

På kartet ser du hvor plassen ligger, men Google Maps kan ikke fartsgrensene på rv 40 så om du beregner kjørerute så legger den på en del tid.

Utvendig pleie

Utvendig bærer vogna preg av at vi har vært mye på tur. Heldigvis er det stort sett bare skitt og insekter. Denne helga har derfor blitt viet til utvendig vask og polering. Det gikk egentlig enklere enn jeg hadde fryktet. Globex 80 ble brukt som vaskemiddel og den røde Autoglym Super Resin Polish har blitt brukt til polering.

Resultatet er jeg fornøyd med også 😀

Sommerferien er over for i år

Vasking og rydding må gjøres nå når vi går over i en ny fase. Det er endel gjøremål som vil komme i veien for campingen utover nå, så det gjelder å bli ferdig med innvendig rengjøring. Sengetøy skal vaskes og alt kjøkkenutstyr skal få en runde i oppvaskmaskinen. Vi får se hva høsten bringer, i alle fall må greiene være i orden om vi har lyst til å dra på tur.