dobbelop.info

En strålende dag!

Det er ikke mulig å si noe annet! Utsikten like utenfor vogna den første morgenen jeg går ut av vogna etter å ha sovet der. Det er så flott at det kan jo ikke bli bedre spør du meg.

[singlepic id=10 w=320 h=240 float=left]

Frokost lages med tilhørende te og kaffe – vi kose oss. Vi har laget en plan for dagen. Det har dukket opp et problem – også høyre speil er utsatt for for mye vindpress ved kjøring på motorvei med mye motvind. Vi bør innom en campingforhandler for å skaffe et bånd med sugekopp for å sikre den høyre speilen også. Men aller først så er det å gjøre seg kjent med markiseteltet. Vi har kjøpt et marisetelt som heter Rolli fra Wigo en tysk produsent. Du kan følge denne linken til produsenten.

Før noen banning i hele tatt må jeg bare si at IKEA er meget gode på bruksanvisninger. Men når det er sagt så er vel dette et markisetelt for gutter flest 😀 . Litt plunder og heft må jo ofte til for å forstå hvordan det skal gjøres. Men det begynner å ligne et telt da… Men det må jo sies at vi ikke er så begeistret for gardinene, så følg med det kan jo være at du vil se dem… [slideshow id=3]

Det første spede forsøket er i alle fall gjort! Vel det er noe trening igjen kan vi vel være enige om.

[singlepic id=14 w=320 h=240 float=left]

Men vi må kanste oss av gårde for jeg bør ha stropp til speilet. Vi sikter på Arctic Fritid i Munkedal, og som seg hør og bør så kommer vi fram når de skal til å stenge, men det er ikke noe problem for vi kan bare finne fram det vi trenger mens han stenger vognene han har på utstilling så alt går bra! Stroppen vi trenger er anskaffet og vi bestemmer oss for å ta en tur i det «ukjente Bohuslän». Vi kjører utover forbi Nordens Ark som jeg forøvrig anbefaller på det varmeste, og beser oss i et for mrs ukjent område. Vi handler inn råvarer til middag og fruen påpeker at det begynner å bli på tide med servering.

Undertegnede er tilfreds med maten og livet er herlig! Som avslutning på dagen går vi en runde på anlegget å ser oss om. Og priser oss lykkelig for at vi er campister!

[singlepic id=15 w=320 h=240 float=right]

Takk for i dag, vi kryper til køys i senga som er knallgod!


Publisert

i

,

av

Stikkord: