dobbelop.info

Ut på tur – aldri sur

Ah, nå var det tur igjen. Denne helga er også litt lengre enn vanlig 😀 . Vi kommer oss avsted før helgetrafikken slår til for fullt. Vogna venter klar så det er bare å hente den så er vi igang. Klokka går som kjent raskt når man har det moro og vi legger inn en stopp på Daftö denne helga også. Det ble en grei etappe og vi har handlet inn mat på Nordby. Grillen går i gang med biffer og poteter i folie, så blir det litt tomat og mozzarella salat til det. Joda, det smakte bra, livet er godt og vi koser oss.


Vis større kart


Været er forøvrig strålende, så det er nydelig å sitte ute titte utover vannet og bare ha det godt.

Samme campingplassen to helger på rad, det er jo nesten fastligger tendenser det. Vel forklaringen er enkel, det er passe reiseavstand på avreisedagen og plassen er fin. Neste tur prøver vi kanskje en annen plass i området. Vi får se, og det er jo akkurat det som er det som tiltaler oss med denne formen for reising.

På tur ut var vi på vekta, og vi får eksperimentere litt for å finne optimal lasting. Vi har nok lastekapasitet i bilen, men man må finne praktisk akseptable løsninger også. Vel, vel alt kan vel ikke være helt 100% etter bare en tur heller…


Publisert

i

,

av

Stikkord: