Ut på tur – aldri sur

Ah, nå var det tur igjen. Denne helga er også litt lengre enn vanlig 😀 . Vi kommer oss avsted før helgetrafikken slår til for fullt. Vogna venter klar så det er bare å hente den så er vi igang. Klokka går som kjent raskt når man har det moro og vi legger inn en stopp på Daftö denne helga også. Det ble en grei etappe og vi har handlet inn mat på Nordby. Grillen går i gang med biffer og poteter i folie, så blir det litt tomat og mozzarella salat til det. Joda, det smakte bra, livet er godt og vi koser oss.


Vis større kart

Fortsett å lese «Ut på tur – aldri sur»

Første helga er over :(

Men vi har hatt en flott tur. Vi bruker noe tid på å finne ut hvor alt skal være, hvordan vi slår teltet sammen etc. men det funker greit likevel. Da er det bare å kjøre til parkeringsplassen og sette fra seg vogna. Nå er vi klar for nye turer. Vogna funker og det er vel i bunnen og grunnen det viktigste. Planleggingen har vist seg å være til hjelp og det er jo bra. Men følg med for her kommer det til å komme mer turtips og erfaringer.

Jomfruturen

Idag hentes vognen! Livet som caravanist med egen vogn starter. For å lære oss vogna er det rett ut på tur, og turen skal gå til Daftö utenfor Strømstad.

Dette har vært planlagt i lang tid og nå gjenstår det å se, hvor god jobb har vi gjort? Bilen er lastet full av alt vi tror vi kan få brukt for og noe vi håper vi ikke får så mye brukt for som f.eks. verktøy. Turen opp til forhandleren går greit, været er fint og alt ser ut til å gå på skinner. Vi har hatt bruksanvisningene til vogna en god stund så jeg møter opp godt forberedt. En kjapp runde for å bli kjent med vogna sammen med forhandleren blir gjennomført, jeg føler jeg stort sett har kontroll på hva jeg lurer på. Så hekter vi på markisa sammen, og det er greit for det hadde ikke vært lett om mrs og mr skulle gjort det alene. Så trekker vi fram vogna fra parkeringen. Det er jo tross alt en liten og nett vogn. Jeg hekter på, setter på speil og ordner etter beste evne. Og så er det i vei, litt konsentrasjon for jeg har jo ikke kjørt med så brei vogn. Den er 245 cm brei. Det går som en drøm, ingen problemer av noen slag. Det er jo klart at man må konsentrere seg når man tar ut på tur med et slikt ekvipasje for første gang.

Fortsett å lese «Jomfruturen»