Litt handling og Helsingborg

Jeg har kjøpt plater for å feste på støttebena, slik at vi ikke skal behøve å legge ut planker hver gang. Jeg er ikke fornøyd med «festepinnen» som skal trees gjennom hulla i plata og bøylen på støttebenet. Derfor tar vi en tur til Jula i Hyllinge. Der finner jeg bolter som er 10 x 140 mm og skiver og låsemuttere. Det er et ganske stort handelsområde der og vi tar en liten titt, men det er ikke noe som vi trenger og pengene brenner ikke i lomma så vi drar inn til Helsingborg.

Vi tok turen innom Fredriksdals friluftsmuseum og det kan anbefales å legge turen innom der om du tar en stopp i byen. Museene og hagene kan by på opplevelser for folk i alle aldre. Museene er bygd opp rundt 1700-talls herregården som er bygd som sommerbolig for Fredrik Wilhelm Cöster. Det finnes en fransk og en engelsk park som ble anlagt når herregården ble laget og de er begge bevart. Kjøkkenhagen er fra 1840 åra. Det finnes også bykvartal med bygårder og smug som inneholder håndtverkermusser og trykkeri. På anlegget er det også et friluftsteater. Med andre ord så er det absolutt noe for enhver smak på dette museumsområde.

En liten tur i sentrum fikk vi også med oss i det flotte været. Her er utsikten mot Danmark.